23.02.11

live, love, scrap...

Привіт!
Я облагородила шапку свого блогу- завдяки челенджу від АртУголка. Дуже творче завдання, дякую дівчата! Без вас я б не зібралася таке зробити ще дуже довго :)))

А в голові якраз крутилися ідеї із мереживом, книжкою та штампами, запропоновані блогом "Подари кусочек счастья" 
І от таке вийшло:


 Серце шила вручну, спеціально зробила його таким кривуватим. Букви теж вирізала вручну (дякую чудовому МК від Piglet), розмалювала гуашшю :) Довго думала, який колір обрати, щоб контрастно було - вирішила бірюзовий - один з моїх улюблених :) Квіти - натирки. Зістарені кавою книжкова сторінка та ноти. Мереживо, скелетизовані листочки. І багато гудзиків - намальованих і справжніх :))

 Детальніше
Бажаю гарного настрою!

19 коментарів:

  1. Іруся! У тебе дуже гарно виходить!
    Не хочеться весь час писати те саме, але я ж не винна, що усі твої роботи - просто чудові!
    І усе завжди таке ніжне-ніжне, і кожна буковка, кожен гудзик дихає тобою, передає твій настрій і любов до того, що ти робиш!

    ВідповістиВидалити
  2. Наталочко, а я не втомлююсь тобі дякувати за підтримку! ти надто поблажлива до мене - я щоразу, як виставлю фото, бачу, де можна було б доробити і покращити :)) але, сподіваюсь, так і відбувається прогрес...

    ВідповістиВидалити
  3. Ірчичок, вітаю!! Тепер твій блог "підтягнувся" до твоєї майстерності, і зразу видно, що авторка - творча і натхненна людина! А нам вдвічі приємніше на нього заходити ))) А розкажи про детальки - там в тебе є шиті строчки такі, ніби рамочки. Це ти на машинці швейній робила? А гудзики сама малювала?

    ВідповістиВидалити
  4. Роздивилася все гарно, і ще з*явилися запитання - як ти приклеювала літери? вони ж такі мініатюрні!.. Ірчичок, твої роботи стають все глибшими і багатошаровішими. А голочка в правому кутику - сама ніжність )

    ВідповістиВидалити
  5. машик, дякую! я якраз думала над цим завданням, а тут прийшла посилка, а в ній оцей листочок http://www.scrapshop.com.ua/index.php?productID=129768 і якось одразу все склалося в голові... я прошивала тільки серце. буквочки не такі вже й маленькі, по кілька сантиметрів величиною... клеїла клеєм Folia, він гарно тримає. за шпильку окреме дякую, вона теж мені дуже подобається, але я думала її не помітно. я тепер дивлюся на фото і думаю, що літери треба було більш насиченими робити... і ще якихось деталей туди хочеться...

    ВідповістиВидалити
  6. А ще кожне наступне слово більшого шрифту - така була задумка, але здається це не дуже читається :)) і ще, маша, ти оціниш - я вперше посягнула на свої дорогоцінні натирки про париж - та ще й порізала одну на три частини :))аж горда собою:)) до речі натирка чудесно лягла на стрічку

    ВідповістиВидалити
  7. і ще про папір Dream Street - зроблю комплімент магазину Scrapshop - папір дійсно чудовий, хороша якість за просто смішну ціну - брала на пробу, а тепер шкодую, що так мало і тільки по одному листочку

    ВідповістиВидалити
  8. а щось не помітила - а де натирка на стрічку лягає? Все-таки хочеться вживу на сторінку подивитися )) гарна вона, а вживу, впевнена, ще краща! А те, що натирки пішли в хід - то це респект і уважуха!

    ВідповістиВидалити
  9. прошите серце і гірчичні квіти :)

    ВідповістиВидалити
  10. а, зрозуміла!!! Ти маєш на увазі, не стрічку, а нитку, так? Бо я шукала, де ж натирка лягка на мереживну стрічку )))))

    ВідповістиВидалити
  11. так,нитку, сорі :))я додала у тексті посилання на майстер клас, завдяки якому я тепер сама вирізаю заголовки :)

    ВідповістиВидалити
  12. О, супер! Цікавий майстер-клас, дякую за інфу!

    ВідповістиВидалити
  13. Дуже ніжно вийшло! І в моїх улюблених кольорах :) Люба

    ВідповістиВидалити
  14. дякую, Любця! дуже рада, що ти заходиш!

    ВідповістиВидалити
  15. Нежно! Спасибо за участие в азАРТном задании АртУголка!

    ВідповістиВидалити
  16. сразу видно ваши пристрастия :) очень хорошо!

    ВідповістиВидалити
  17. мне нравится ваша шапка. не договариваясь и я честно не подсматривала (я позже сделала и выложила), мы с вами сделали слоганом блога одинаковые слова и их последовательность :)

    ВідповістиВидалити
  18. спасибо за теплые слова! Юля, думаю, не страшно, что слова повторяются, шапки то совсем разные :))мне Ваша тоже нравится!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...