26.02.11

морське і хвилясте

Привіт!
Це мій почин до морського альбому.





Один із найщасливіших моментів минулого літа. Того дня були хвилі, ми з найуЛЮБленішою подругою (Люба, ти ж не проти?) накупалися-накаталися, а тоді вирішили сфотографуватися в прибої. Сіли гарненько, зробили романтичні лиця і чекаємо хвилю. І вона прийшла. Трошки більша, ніж ми сподівались. Накрила нас з головою і розкидала у різні боки. Це було весело :))

Я вперше роблю сторінку 30 на 30 (досі були менші форми). Керувалася скетчем АртУголка.






Але не змогла обмежитись однією фоткою - тоді неясно, що ми взагалі там робимо у воді - ніби шукаємо щось... а так - за мить до хвилі - і одразу після :) Вперше спробувала акрилову фарбу - замазюкала серединку і кути.

З декору - вощений шнур, хвиляста стрічка, брадси, штампи, рамка-висічка, сушені морські зірочки - цілий рік лежали, чекали свого часу. Хвилі - з вирізала з паперу, вкрила тонким шаром акрилової фарби. Напис відштампувала з латинського алфавіту (л - перевернута v :)). Два кутики  прошила вручну - жовтим і синім.





Зверху зліва експериментувала із штампом морської зірки - вкрила її напівпрозорим шаром фарби, як ніби її  теж накрила хвиля.


Дякую, що заходите, і гарних вихідних!!!

9 коментарів:

  1. Ірчик, дуже настроєва сторінка! І надзвичайно морська - якось піна хвиль навіть на фотографії відчувається! А ще прикольний напис - дуже винахідливо вийшло з латинсько-кириличним алфавітом )))

    ВідповістиВидалити
  2. Ірчичок, дуже тепла і по-справжньому літня сторінка! Так хочеться на море! А підфарбовані кутики, здається, от-от вихлюпнуть воду прямо на спостерігачів. :)
    Як завжди - молодчинка! Я рекламую твій блог своїм знайомим любителям скрапу. :) Так що кількість читачів у тебе може збілтшитися. :)

    ВідповістиВидалити
  3. дякую, дорогі мої! дуже приємно! мені теж ця сторінка морем пахне :)) Машик, про літери, це до мене придумали - я десь побачила, що хтось так використовував, спасибі йому (їй!) велике :))
    Наталочко, ти таак описала, що я пішла знову на сторінку дивитися, і на воду, яка вихлюпується :))спасибі! дякую за рекламу :)) ласкаво прошу усіх!

    ВідповістиВидалити
  4. Їх ще раніше збільшилося!

    ВідповістиВидалити
  5. Ну от і моя моська появилась :) Правда на другій фотці не зовсім моська :))))) Ірчик, дуже круто! Я вражена! Сорі, що з запізненням, Larosh

    ВідповістиВидалити
  6. Люба, дякую! мені дуже важлива була твоя думка! Ще буде і моська :) у найближчих планах ще одна морська сторінка - там буде вся наша весела компанія :))

    ВідповістиВидалити
  7. Чудесная страничка, волны, лето! Спасибо за участие в задании от Арт Уголка.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...