21.03.11

як я провела неділю.../ how I spent my Sunday...

Привіт усім!

У мене назбиралося багато скраперських обновок, все не доходили руки їх попробувати. Аж поки не прийшла щаслива ідея зробити обгортку для подарунку одній юній скраперці - всередині папір 30 на 30.

Коли робила обгортку, орієнтувалась на палітру №11 "Розовая дымка" ("Рожевий серпанок") блогу "Подари кусочек счастья", але потім стала вагатися, чи подавати роботу на конкурс. Якась вона неформатна :) Та все ж подумала і вирішила спробувати щастя зі своїм "арт-об"єктом" :))






Надихнув мене ось цей Лєрин конвертик. А далі пішло-поїхало :)

Спершу думала використати крафт-папір - але він затонкий. А от звичайний обгортковий з пошти - те, що треба. Ще ніколи обгортковий папір не зазнавав таких знущань :) я його тонувала, штамтувала, переводила маски (трафарети), робила гарячий ембосинг... І клеїла-клеїла-клеїла :)) З матеріалів - всього потрошку - різний папір, натирки, наклейки, картонка з пошти, х/б стрічка, полотно для вишивання (грає роль мішковини :)).

Деталі:



Маленький лист (розміром із сірникову коробку) виймається, відкривається - всередині скрап-секретики. Ключик відштампований, вкритий кракелюром, вирізаний з картону.

 

Валіза - чорний ембосинг, ефект мені сподобався. Скрепка і кнопочки - наклейки. Напис - натирка. Папір, на якому "стоїть" валіза - припіднятий на об"ємному скотчі.



Куток. Закохалася в ці маски від Тіма Хольца :))). Зверху ще наклеїла шестеренку з паперу. Вперше зробила бризки акриловою фарбою. Виявляється, це просто :) Наступний раз буду бризкати більше і сміливіше.



Вид ззаду: тут все просто - компас-маска і трохи штампів. Нижній куток затонувала і забризкала.


А ось мої обновки, які надихнули мене на всі ці експерименти. Зелені штампи з рослинами куплені в художньому магазині за невеликі гроші. Ззаду скромно пристроїлася картонка з пошти. Кілька слів з неї мені були дуже в тему.



І не можу не похвалитися шикарним подарунком, який мені чоловік зробив на 8 березня - я так скоро почну любити це свято :)) Набір з 16 (!) кольорів пудри для ембосингу, серед них і прозора. Сьогодні дебютувала чорна.



Кому ще загорнути подарунок? а то мені сподобалося :))

Дякую, що ви до мене заходите!!

14 коментарів:

  1. Ірчик! З кожним разом у мене усе менше слів і більше емоцій. :)
    Дуже гарно підібрана кольорова гама - нічого не вибивається ні за кольором, ні за стилем.
    Просто надзвичайно!

    ВідповістиВидалити
  2. дякую, Наталочко! це моя найулюбленіша гама :)) я отримала такий кайф, коли робила цю обгортку, ніби у відпустку сходила :)

    ВідповістиВидалити
  3. То частіше роби обгортки, листівки, сторінки - матимеш не одну, а цілку купу відпусток. :)

    ВідповістиВидалити
  4. Ірчик!!! Ну хіба можна викладати такі пости на початку робочого дня??? Ще працювати і працювати, а хочеться - скрапити і скрапити! Це неймовірно красиво!! Дякую за натхнення!

    ВідповістиВидалити
  5. Проведеш мені майстер-клас з "масок"? Такий красивий ефект! А ще краще - може зробиш обгортку і для мене? )))) Наприклад, для альбома маленького школярика? )) Я просто в захваті!

    ВідповістиВидалити
  6. дякую, Машик! і майстер-клас, і обгортку - залюбки!

    ВідповістиВидалити
  7. А от мені цікаво - ну як же таку упаковку розпаковувати? Вона ж сама витвір мистецтва! Я б, напевно, тримала до останнього )))

    ВідповістиВидалити
  8. я її не заклеювала, просто обв"язала мотузкою - так що можна відкривати-закривати, не пошкодивши "шедевр". А обгортку для школярика ти хочеш, щоб у ній тримати альбом? тоді я придумаю щось тривкіше :) може коробку?

    ВідповістиВидалити
  9. о, я навіть ще так не думала, хоча коробка - це прикольний варіант! спочатку думала просто обгортку, щоб подарувати, але, ти права, школярику треба щось цупкіше )))

    ВідповістиВидалити
  10. Ох, красота какая!
    Обалденно стильно крафт смотрится в работах!

    ВідповістиВидалити
  11. спасибо! мне ваши работы тоже очень нравятся!

    ВідповістиВидалити
  12. ух, как круто! мне безумно понравилось !!!!! мега-классно! спасибо за участие в задании блога "Подари кусочек счастья". Удачи!

    ВідповістиВидалити
  13. Лєрочка, дякую! дуже приємно, особливо враховуючи, що саме завдяки вашим роботам я остаточно закохалася у скрапбукінг!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...