16.05.11

моя перша атс


Привіт, мої хороші!

Цей дебют став відповіддю на "Кота в мішку" від Grushe4ka. АТС-ка вже давно у  Тернополі, а я все не зберусь її виставити. :)) З підказок Мар'яни було зрозуміло, що то має бути щось зелено-бузкове і з метеликами. Такі елементи були для мене трохи незвичні, але тим цікавіше було вигадувати композицію :)) Вийшло весняно і трохи романтично... Якщо придивитися, під мереживом є дирокольний край. Спершу зробила його, але коли приклала мереживо, зрозуміла, що воно пасує краще. Так вони і лишилися удвох. Але, здається, один одному не заважають. Навіть навпаки, дикорольний край досить пікантно проглядає крізь мереживо :)))


Вид збоку, щоб показати об"ємні метелики. Їх там по три штучки. Ідея не моя, щось подібне бачила на просторах нету.

 
Вперше щось робила на такому маленькому просторі - спершу взагалі не розуміла, як там можна щось зобразити на клаптику розміром з гральну карту :))) Потім, коли придумала композицію, дуже хотілося додати картинці глибини. Не знаю, чи вийшло. Сподіваюсь, наступна піде легше :) Машуня - ти на черзі, пам"ятаєш?

Дякую всм, хто заходить! Я вас люблю!!! 

5 коментарів:

  1. Я пам'ятаю та чекаю ) Тільки досі не повністю зрозуміла правила гри.

    ВідповістиВидалити
  2. Ура! Ірчик повернулася по-справжньому!

    ВідповістиВидалити
  3. Машик, там все просто, я потім поясню :)
    Наталочко, так, повернулась і більше не хочу нікуди йти :)))

    ВідповістиВидалити
  4. а АТСка просто сууупер класна!!! А якщо її ще в руках потримати=) То взагалі слів немає!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, Мар'яно! АТСка народилася з мого враження про тебе як про дуже світлу людину :)І я щаслива, що вона тобі сподобалась! Дуже приємно було пограти з тобою у "котика" :)))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...