25.05.11

Машин альбом - частина друга

Продовжую викладати Машин альбом :))

Третій розворот. З улюбленими вчителями.

На жаль, не сфоткала увесь розворот, тому буде кожна сторінка окремо. Альбом - повний секретиків, кишеньок, вкладочок. Я, коли фотографувала, усе це роздивлялася, розкривала - але не здогадалася, що фото з вчителькою - це своєрідна книжечка - вона розкривається, там є ще одне фото і місце для напису. І вчителька там вже написала свої побажання Івасику (дуже зворушливі).

Ще на сторінці є чудова саморобна книжечка, її можна погортати, от тільки не дуже читається - літери скачуть :))) Згорток - з Івасикових записів. Його можна розкрити...
 ... і почитати, що Івасик не любить битися і псувати настрій, а любить читати, грати в футбол і отримувати дванадцять :) Золото, а не дитина! Писав це він не спеціально для альбому - це Маша підібрала із його шкільних записів.
Друга сторінка розвороту. Класна ідея зі шкільною дошкою!
Маша знайшла такий чудовий, наче пошкрябаний папір, як ті ностальгічні дошки з нашого шкільного дитинства... Напис  - білий ембосинг, Маша дозволила йому трохи розпорошитися, щоб був ефект,ніби то крейда трохи посипалася... По-моєму, геніально!
 Об"ємні елементи тут дуже гарно вписалися. Маш, це ти з паперу все вирізала, чи це були готові елементи? На їхньому фоні - відштампований глобус, вкритий білим ембосингом. Зверху - цифри-натирочки (якби одна з них не розмістилася на ембосингу - я б вирішила, що це такий папір :))
 Між цими сторінками є вкладка - практично повноцінна третя сторінка. Ось вона з одного боку.
 А на звороті - місце для списку вчителів. Все вже заповнено симпатичним дитячим почерком.
Четвертий розворот. Новорічно-різдвяний.
Чарівна пора, коли можна побувати одночасно і Бетменом, і Ангелом :) Найважливіше, що Івасик хоч так, хоч так - все одно на стороні добра :)) Червоний фон приглушений, ніби притрушений сніжком. Біле тонування країв це підкреслює. А весела салатова стрічка не тільки відтіняє, а й про пору подарунків нагадує - ой, аж Нового року захотілося!
 Ось така мила новорічна зірка із годинником.
 Ще мені страшенно подобається ця ялиночка. Просто дуже подобається. Білі брадси - як новорічні кульки, якими прикрашене деревце. І зверніть увагу на маленькі металізовані сніжинки на її фоні...
Друга сторінка розвороту. Івасик у різних образах - чарівний кругом, але отой гусарчик знизу... просто симпатяга! і ковбой такий геройський! І найголовніше, що Маша всі костюми сама і придумувала і шила! так-так, і Бетмена, і гусара - все сама! Супер-мама!
так, щось я відхиляюсь від описання альбому :)))
хочу відзначити чудову ідею з об"ємною сніжинкою, і з верхньою композицією. Зірка з металізованими завитками - все в стилі Маши - ніби то і просто, але все дуже в тему.  У мене немає фото окремих елементів - але  сподіваюсь усю красу буде видно.
Ну і наша маленька зірка - всі, хто знає Івасика, погодяться, що він по праву може називатися Містер Артистичність! Це вставка між сторінками.
Наразі все - завтра виставлю третю частину!

Машунь - коментуй, доповнюй, виправляй!

7 коментарів:

  1. Ірчичок, все супер! Я прямо ніби знову переживаю момент "придумування", коли читаю твої описи )) Дякую! А ті елементи - так, вони вирізані з паперу і наклеєні на об'ємні квадратики.

    ВідповістиВидалити
  2. Дівчатка, які ж ви молодці! Ірчик, дійсно, ти з такою любов*ю все описуєш, що аж бачу, як Маша все вирізала-строчила-клеїла. Натхнення вам обом! Пуш дж :)

    ВідповістиВидалити
  3. Машик, а я, описуючи все, що на фотках - кожен раз у захваті від того, скільки ти роботи вклала у кожну сторінку!

    ВідповістиВидалити
  4. Пушик-джан-джуніор! :)) дякую тобі за теплі слова!

    ВідповістиВидалити
  5. Кожна сторінка - оригінальна і неповторна, але при цьому вони дуже гарно поєднуються!
    Машунь, ти справді великий молодець! Усі костюми - просто надзвичайні! Як каже моя Марічка про шиті чи в"язані для неї речі - з подвійним шаром любові!

    ВідповістиВидалити
  6. Наталочко, Марічці - респект, вона дуже правильно все розуміє! а її фразу забираю в цитати :)

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, Ната! І Марічці за цитату також ))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...