29.03.11

for little sweetie...

Привіт!
Для маленького солоденького хлопчика - зробила такий "десерт". Хай він і простенький, але здався мені симпатичним.

Hi!
This two-side cupcake is for sweet little boy. It's quite simple, but I like it.

  

27.03.11

Ідеї для натхнення № 2 - робіться блокноти, великі і маленькі!

Привіт, мої хороші!
Продовжую недільні тематичні добірки.

Цього разу блокноти. Усе не наважуюся за них взятися. Поки що розглядаю, милуюся, мотаю на вус. Але візьмуся обов"язково - це я знаю точно :)
А поки що покажу, що я для себе вже структурувала:

Hello, my dear friends!
Here's  my little Sunday digest. This time I decided to make a review of the techniques and hints of handmade notebooks.


Створення блокноту - від простих до складних форм / How to create your notebook - from simple to more sophisticated techniques :

простий блокнот (сторінки - блок паперу для записів, клеїться до заднього форзацу, чи як це називається - нахзац?). Хороший варіант, щоб потренуватися перед тим, як переходити до серйозніших форм. Плюс гарна ідея оформлення обкладинки - прошиті накладні прямокутники.

Quite easy way to make the notebook. Good possibility to get your hand in before making  more complicated things. Tutorial.



Ще один простий, але ефектний варіант - як перетворити звичайний покупний блокнот на авторський. Вінтажна обкладинка з простих матеріалів. Детальний майстер-клас.

Another simple but very nice method. How to make your own cover for the purchased notebook. Simple way to make a vintage cover. Tutorial.



Оооо!

Привіт!
B мене чудова і несподівано-дивовжна новина! Мені запропонували спробувати себе як запрошений дизайнер на сайті Scrap Lifting.

Hi!
I’ve got unexpected but very good news! I’m invited to become a guest designer for challenge-blog  Scrap Lifting.

24.03.11

замріяно/ dreaming

Привіт! Ось така вийшла сторінка про мене і мої мрії. Скажу чесно, я не збиралася робити її такою романтичною. Хотілося просто чогось пастельного.
Hi everyone! Here is the layout about me and my dreams. Frankly speaking, I didn't mean to make it so romantic. I just wanted to create something in tender colors.


22.03.11

маленькі радості/ little pleasures

Привіт!

Я прийшла хвалитися смачнючим, пахучим, ніжним саморобним милком, яке зварила одна хороша людина. (Стільки хороших людей навколо! і це прекрасно :)))

Мило виявилося пречудовим, одне пахне ніжністю, а інше - солодким тістечком - так і хочеться його надгризти :))

21.03.11

як я провела неділю.../ how I spent my Sunday...

Привіт усім!

У мене назбиралося багато скраперських обновок, все не доходили руки їх попробувати. Аж поки не прийшла щаслива ідея зробити обгортку для подарунку одній юній скраперці - всередині папір 30 на 30.

Коли робила обгортку, орієнтувалась на палітру №11 "Розовая дымка" ("Рожевий серпанок") блогу "Подари кусочек счастья", але потім стала вагатися, чи подавати роботу на конкурс. Якась вона неформатна :) Та все ж подумала і вирішила спробувати щастя зі своїм "арт-об"єктом" :))





20.03.11

Ідеї для натхнення - квіткова підбірка

Привіт!

Вже давно збиралася підтримати Янину добру справу із підбірками цікавих скрап-ідей. І от нарешті зібралася. А то часом хочеться подякувати за натхнення, а нема кому! бо де бачила ідею, хто її автор - вже не пам"ятаю.

Спробую робити тематичні підбірки. Такий-собі дайджест робіт, які здались мені цікавими або надихнули.

Перша підбірка якось сама-собою склалася квіткова - бо ж весна, і до того ж, залежно від стилю роботи, квіти потрібні часто і різні.

Далі - багато  :)

Квіти паперові

Цікавий майстер-клас - квіти з двостороннього паперу.
http://scrap-info.ru/myarticles/article_storyid_194.html

16.03.11

to be adorable...

Привіт!
От сьогодні подумала - треба дарувати людям практичні речі - освоювати блокноти чи фоторамки. І зразу тааак захотілося зробити листівку :)))) 

11.03.11

Цікаве від Яни

Привіт!

Як великий фанат штампів, я не могла не відгукнутися на незвичний конкурс від Яни Смакули.
Тим більше, що я щиро люблю її сайт і завжди чекаю підбірок "Цікавого за тиждень".
От тільки 5 пунктів - це так мало...

Отже, моя версія найцікавішого з блогу "Зроби Сам(А)" для участі у розіграші штампів Inkadinkado:

10.03.11

весняне-зелене-жаб"яче :)

Усіх-усіх-усіх
навздогін "жіночому дню календаря" вітаю ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!!! Бажаю першої молодої травички, бруньок і квітучих садів, метеликів і пісень закоханих котів :)). І найголовніше - сонячного настрою завжди-завжди, у будь-яку погоду!

Далі трошки раритетно-дитячого і сучасно-дитячого:

05.03.11

Весна іде - весні дорогу!

Привіт!

Наздогін "дорослим" листівкам для мам, захотілося зробити щось ніжно-весняне, світле і трохи дитяче. Надихнула мене племінниця Настя, до якої завтра поїде ця листівочка. А ще бажання квітів просто витає в повітрі - гляньте хоча б на назви конкурсів -  "Море квітів" від Good Hobby і "Квіткова галявина" від Модного Хоббі, ну і коротко і ясно - завдання "Квіткове" від Скрапбукінгу в Уфі. Ну як я могла встояти? :)) 


03.03.11

Мамам на радість...


Привіт!
Я не великий прихильник 8-го березня... згадується радянсько-шкільна "обязалівка" - однакові подаруночки всьому класу, тюльпани, з яких до вечора пооблітають пелюстки... І взагалі, що це за жіночий день календаря! Я погоджуюся хіба що на Свято весни :)) Я навіть чоловіка прошу не дарувати мені цього дня квіти, а принести їх на тиждень пізніше. Через тиждень він, правда, завжди забуває, але то таке :))
Але ось у нас випало кілька вихідних і ми поїдемо до батьків - вперше  потрапимо до них саме на 8 березня. Я вирішила зробити листівки нашим Мамам - бо якраз для них дуже хочеться зробити свято!


01.03.11

Весна прийшла!!!


Привіт!
Вітаю з ПЕРШИМ ДНЕМ ВЕСНИ!
У нас у Києві ще лежить сніг, але день такий сонячний, небо таке блакитне, що зразу відчутно - весна вже зовсім поруч :))) 

Хочу заанонсувати міні-альбомчик, щоб совість не дозволила і далі відкладати його :))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...